HAKKARİ / MERKEZ - Hakkari Fen Lisesi

Valimiz Sn. Ali Çelik'in destekleri ile gerçekleşen İstanbul Gezimiz

Tem

Sizleri HFL ailesinde görmekten son derece mutluyuz.Öğrencilerimize, eğitimde marka olmuş okulumuzda güzel bir geleceğe hazırlanma yolunda tatlı bir heyecan ve özverili bir çaba ile karşılıyacağımızı şimdiden taahhüt ediyoruz.

Kas

Gençlik ve Spor Bakanlığı destekli "Bu Grafik Tasarım Gençlerin Projesi" kapsamında okulumuz öğrencileriyle bisiklet etkinliği gerçekleştirdik. Etkinliğimize Mergabütan  Kayak Merkezinden başladık, Depin'de tamamladık. Sizlerle daha iyiye...

Kas

İlimizde yapılan Okullar arası yüzme İl yarışmasında Okulumuz öğrencilerinden Ayşe AZAD İl.1.'si , Helen YILMAZ İl 2.'si , Zeynep Eda DÜNDAR İl 3.'si olmuştur öğrencilerimizi ve Beden Eğitimi Öğretmenimizi İshak ALTAY'ı Tebrik ederiz.

Hakkari Fen Lisesi Sınıf Ders Programları ektedir.

Hakkari Fen Lisesi Öğretmen Ders Programları ektedir.